Jump to content

Regler

Allmänna regler för IPB:

image.png.ffe1af9567d71e0afd083c2eecc72088.png

 

Följande regler gäller på sköldpaddsforum:

Det främsta syftet med detta forum är att förmedla väletablerade och beprövade skötselråd.

Uppträd på ett trevligt och civiliserat sätt. Personangrepp, hets mot folkgrupp och liknande är givetvis inte tillåtet. Följ allmän "netikett".

När du postar en tråd i forumet, försök att utforma din ämnesrubrik så tydligt som möjligt. Det underlättar för alla, men kanske mest för dig själv då det är mer sannolikt att någon läser ditt inlägg!

Diskussioner om politik, religion och andra potentiellt upprörande ämnen är inte tillåtet. Detta är en sajt med inriktning på sköldpaddor, "tyngre frågor" kan diskuterats på forum avsedda för dem.

Använd gärna en personlig bild i forumet, en så kallad avatar, men den får inte på något sätt vara stötande.

Din signatur får inte innehålla bilder, och du får inte heller använda någon annan användares signatur utan tillåtelse.

Sköldpaddsforum är till för flera användare. Vill du bara säga något till en enskild användare finns det en PM-funktion, använd den istället.

Moderator kan slå ihop, splitta eller ta bort inlägg eller trådar utan att informera trådskaparen eller deltagare.

Det är omöjligt att skapa en regel för varje situation som kan uppkomma; moderatorer måste därför ibland ta ställning till något som inte är klart reglerat. I dessa fall räknas moderators beslut som regel.

Bryter du mot någon av ovanstående regler får du finna dig i att få en varning eller till och med bli avstängd, och då är det givetvis inte tillåtet att registrera om sig. Vid grövre fall kommer vi dessutom göra en abuseanmälan till berörd internetleverantör.

Genom att skriva på sköldpaddsforum förbinder du dig att följa dessa regler och att det du skriver är dina personliga åsikter och inte sköldpaddsforum eller dess medarbetares. Sköldpaddsforum förbehåller sig rätten att ändra i dessa regler utan föregående avisering.

Har du tappat bort ditt lösenord eller har andra frågor om sköldpaddsforum som du inte vill ta i forumet, skicka ett meddelande till barkskog@landskoldpaddor.se så svarar vi!

Kom ihåg, reglerna finns inte till för att sysselsätta moderatorer, de finns till för besökarnas skull! Genom att följa dem hjälps vi alla åt att skapa ett så bra forumklimat som möjligt.

Annonsering om köp och sälj av sköldpaddor liksom hänvisning till annonser på annons-sidor i avsikt att hitta säljare eller köpare på annons-sidor är inte tillåtet.

 

Med vänliga hälsningar

Per-Anders Barkskog (användarnamn P-A i forumet)

×
×
  • Create New...