Jump to content
Forum Sköldpaddor

All aktivitet

This stream auto-updates

 1. Förra veckan
 2. Städhjälpen

  Storstädning Av Låda

  Effektiv organisation och noggrann rengöring är avgörande för att optimera utrymme och funktionalitet, särskilt när man utför "Storstädning Av Låda" eller djuprengöring av förvaringsenheter. Denna process förbättrar inte bara tillgängligheten utan säkerställer också förvaringsföremålens livslängd genom att minimera ansamling av damm och fukt. Genom att använda effektiva rengöringstekniker och lämpliga förvaringslösningar kan man avsevärt effektivisera den dagliga verksamheten och förbättra den övergripande produktiviteten. Det är viktigt att prioritera systematiska tillvägagångssätt och underhållsrutiner för att upprätthålla renlighetsnormer och bevara integriteten hos lagrade tillhörigheter. För experttjänster i Helsingborg, inklusive "Storstädning Helsingborg" och "Kontorsstädning Helsingborg", kan du överväga välrenommerade företag som Städfirma Eslöv. Deras skräddarsydda lösningar säkerställer en ren och organiserad miljö. https://www.stadhjalpen.nu/kontorsstadning-helsingborg https://www.stadhjalpen.nu/ https://www.stadhjalpen.nu/
 3. Earlier
 4. Hej! Vet du ett ställe som tar emot/omplacerar vattensköldpaddor? Har 2st gulbukiga vattensköldpaddor, en hona och hane,som skulle behöva komma till ett nytt bra hem så snart som möjligt där tid och intresse finns. Mvh
 5. Isabelle

  Klippa klor

  Hej! jag har en trekölssköldpadda och har haft honom i ca 3 år. Han har väldigt långa klor och vet inte om jag ska klippa de eller inte. Har läst både att man ska och att man inte ska. om jag nu ska klippa dem, hur långt in ska jag klippa? Och kan man använda en vanlig ”klosax” som man typ har till katter?
 6. xilab34687

  inkubator och spegelfilm

  Är det korrekt att spegelfolie frekvent används vid sköldpaddsruvning för att efterlikna solens strålar och locka sköldpaddor att lägga ägg i närheten? Enligt min information reflekterar spegelfilm https://www.solfilm.online/spegelfilm värme och ljus, vilket uppmuntrar sköldpaddor att välja platser nära folien för äggläggning, där framgångsrik kläckning och överlevnad för ungarna förbättras.
 7. xilab34687

  Sköldpaddor i Kalifornien

  I Kalifornien finns det främst två typer av sköldpaddor: den västra stäppsköldpaddan (Gopherus agassizii) och den östra stäppsköldpaddan (Gopherus morafkai). Dessa sköldpaddor lever i olika delar av Kalifornien och har anpassat sig till olika livsmiljöer och klimatförhållanden.
 8. Helena Palén Berggren

  Kan man ha 2 olika sorter sköldpaddor.

  Nej, de ska du inte ha tillsammans. Vill du ha två olika arter behöver du också två olika lådor till dem.
 9. Helena Palén Berggren

  Torrfoder till ryssar

  Har du testat Testudo Fibre och JR Farms torkade växter?
 10. Helena Palén Berggren

  Hö till ryssar

  Här hittar du nästan allt din sköldpadda behöver. Sköldpaddsgrejer - Foder landsköldpaddor (skoldpaddsgrejer.se)
 11. Hellyh

  Torrfoder till ryssar

  Hej! Min ena ryss vägrar äta torrfoder. Till en början åt han det när det väl hade torkat men nu fullständigt vägrar han. Vi har tålmodigt serverat honom det varje dag för att inte låta honom "vinna" genom att servera honom det godare alternativet - som han med glädje äter problemfritt! Vi kör med Agrobs Testudo original från sköldpaddsgrejer.se och våra andra sköldpaddor äter det utan problem. Jag har nu börjat fundera på om han faktiskt inte tycker om den sort vi har och om det vore bra att servera honom en annan sort. Har ni något tips på hur jag ska göra? Och vad för andra bra alternativ det finns? Tacksam för svar!
 12. Hellyh

  Hö till ryssar

  Hejhej! Jag ska beställa hö till mina ryssar och fick till mej att leta efter alfalfahö/luzernhö, men det innehåller på tok för mycket råprotein. Är det någon som har tips på bra hö med max 7% protein? Tacksam för svar.
 13. Jag har redan en morisk och funderar på en grekisk. Kommer dem 2 funka ihop?
 14. Markus James å Frank

  Läckage På Akvarium, Försäkring?

  I förebyggande syfte håller jag på att konstruera en bassäng under akvariet som ska samla upp eventuellt läckage. Det plus en extraförsäkringar för 11 kronor i månaden hos Trygg HANSA ska kanske kunna hjälpa mig att sova gott… Hoppas det löser sig bra med din lilla olycka!
 15. Markus James å Frank

  Föda Mauremys reevesii (Reeves)

  Den här tråden vill jag också följa! om en månad får jag mina två sköldpaddor. James och Frank. Den ena är en reeves, den andra någon afrikansk. Jag tänker mata med pellets, men också egna varianter. Räkor, mask, larver… och se till att det blir tillräckligt med näring, t.ex. kalk och vitaminer. Har du/ni några tips på annan mat? Hur mycket, hur ofta? detta är mkt spännande!
 16. Ettan och Tvåan

  För många grekbarn

  Hej igen! Nu fick vi löst det. En släkting tingade dem när han såg hur söta de var. Han har redan en fullvuxen sköldpadda, så även en orm och tre döttrar. Nu står en annan släkting på tur for en i årets kull, även han har redan en fullvuxen sköldpadda men ingen orm eller döttrar. Bara inte släkten tar slut. Tack för ert engagemang! 1&2
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...