Jump to content
Forum Sköldpaddor
Sign in to follow this  
Maria

Hej - Tillbaka Till Detta Forum Flera År Senare!

Recommended Posts

Maria

Nu har jag hittat tillbaka till detta suveräna forum efter flera års frånvaro. Minns flera av er och den proffsiga support som jag alltid fick här. Jag arbetade i zoobutik och tog hand om en T. graeca terrestris som hittades utomhus och lämnades in till oss. Då hade Inez som jag kallade henne dubbelsidig lunginflammation men tillfrisknade efter veterinärvård och bodde hos mig några år. När vi hade platsbrist flyttade Inez till en annan medlem här på forumet som jag tyvärr tappade kontakten med efter något år. Jag vet inte hur Inez lever sitt liv idag men tänker ofta på henne.

Nu är min livssituation annorlunda. Två barn har tillkommit som blivit ganska stora och vi bor i hus med trädgård. Vi har planer på att två grekiska landsköldpaddor ska få flytta hem till oss och jag vill bygga frilandsterrarium i trädgården. Vill bara säga hej här på forumet och nu ska jag åter insupa all er ovärderliga kunskap!

Hälsningar Maria, numera bosatt i Kungälv på västkusten.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Duransson

Välkommen tillbaka Maria! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Agge

Trevligt. Jag har också grekiska, och älskar denna hobby.Är också katt uppfödare, min man och jag är också intresserade av koi fisk och har en härlig damm med japanska koi. Hoppas du hittar några grekiska vänner!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×