Jump to content
Forum Sköldpaddor
Sign in to follow this  
Testudo hermanni b

Torkat mat

Recommended Posts

Testudo hermanni b

Tänkte höra med er andra som dvalar era djur angående hur mkt färsk mat ni ger månaderna innan dvalan? Eller hur mkt/ofta färsk mat ger ni på senhösten?
Jag ger väldigt lite färsk mat på senhösten eftersom jag tänker i naturen på hösten finns ju knappt färsk mat att tillgå utan mer torkad mat. På vår + sommaren har ju mina sköldpaddor tillgång till fri färsk mat i hagen.
På hösten får de både egentorkad mat samt uppblött Agrobs original och herbs. Fri tillgång till Agrobs fiber. Ibland klipper jag ner gräs eller annan färsk mat i Agrobs "gröten" men de får nästan aldrig bara färsk mat ( Denna säsong har de fått det en gång i form av löv från äppelträden) , utan det blandas alltid med Agrobs på ett eller annat sätt. (Honorna har även fått några pellets av Nutrazu ikring äggläggningen med extra kalk.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
P-A

De är i växthuset.

Ständig tillgång till T fibre. Annars mest Rosenlöchers torkad maskros och svartkämpe när det inte längre går att hitta färska vilda växter. Salladsblandningar soliga dagar med aktivitet.

 

T g ibera har inte varit intresserade av mat  på någon månad. Grekerna har som vanligt solat längre under lamporna och ätit mer. Nu har vi haft kallt några dar och någon enstaka  kan ligga en stund under värmelamporna och de äter inte längre

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×